RealitateaTV se inchide
ACTUALITATE TV

RealitateaTV se inchide. In schimb, apare Realitatea Plus.

evomag.ro

notino.ro

Postul de televiziune RealitateaTV se inchide. Statia TV nu a primit prelungirea licentei din partea CNA, fapt pentru care, in curand, isi va inceta emisia. E o veste trista pentru piata media din Romania. Haideti sa aflam ce s-a intamplat.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

RealitateaTV se inchide

RealitateaTV se inchide
RealitateaTV se inchide

Vom incepe prin a va spune ca RealitateaTV a fost prima televiziune de stiri din Romania. A fost deschisa in anul 2001, insa iata ca 18 ani mai tarziu, e nevoita sa se inchida. CNA nu i-a prelungit licenta de emisie, conform Pagina de Media.

Toti oamenii care lucreaza pentru postul te televiziune se gandesc in aceste momente ce sa faca, deoarece locul lor de munca e pus in pericol. Depinde de sefii statiei daca pot gasi o solutie in timp util, pentru a putea duce mai departe brandul Realitatea.

elefant.ro

RealitateaTV devine Realitatea Plus

In timp ce scriam prezentul articol, am fost anuntati ca s-a ajuns totusi la un consens. Se pare ca da, RealitateaTV se inchide, insa birourile nu trebuie inca golite si personalul dat afara. De ce? Ei bine, se pare ca sefii au reusit sa obtina licenta pentru postul de televiziune Realitatea Plus. Un fel de alta Marie, cu aceeasi palarie.

Se pare ca acesta e felul in care va continua prima televiziune de stiri din Romania. Insa, va fi greu, deoarece Realitatea Plus nu se afla in lista de must carry. Nici cablistii nu o au in grila, cel putin nu toti. Asa ca, va fi putin de munca pentru cei care vor vrea sa urmareasca in continuare emisiunile. Publicul va trebui sa fie instiintat ca trebuie sa intrebe la reteaua de cablu despre Realitatea Plus si cum pot sa il vada. Una peste alta, va fi de munca, insa e un compromis usor de acceptat. Decat sa renunte la afacere, mai bine sa porneasca din nou, de pe o pozitie mai joasa, insa cu potentialul de a avansa.

Piata de televiziune din Romana in 2019

Se pare ca piata de televiziune din Romania este intr-o continua schimbare in 2019. PROTV tocmai a fost vandut unui patron ceh, Realitatea are probleme si nici unele dintre cele mai urmarite emisiuni nu revin in forma initiala. S-au schimbat prezentatori, s-a renuntat la diverse programe. Pare a fi un semnal de alarma. Sa fie pe un trend descendent piata de televiziune din Romania?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *