ACTUALITATE TV

Mirela Vaida revine la Antena 1

evomag.ro

notino.ro

Vesti bune pentru simpatizantii Mirelei Vaida. Frumoasa moldoveanca revine in televiziune. Dupa o pauza lunga, in care s-a axat pe familie, blonda e pregatita sa se intoarca. Asadar, da. Mirela Vaida revine la Antena 1. Ce va face? Aflam din acest articol. Nu va prezenta o emisiune noua, ci va reveni la o emisiune pe care a mai prezentat-o in trecut.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Mirela Vaida revine la Antena 1

Fiind perioada in care televiziunile isi pregatesc grila de toamna, e normal sa vedem tot felul de stiri legate de acest subiect. Unii se intorc la carma emisiunilor la care au fost pana acum, dar altii nu. Iata ca una dintre cele mai apreciate prezentatoare se intoarce la o emisiune zilnica la care a mai fost si pana acum.

Mirela Vaida va fi din nou la carma emisiunii Acces Direct din aceasta toamna

Mirela Vaida revine la Antena 1

Da, ati citit bine. Mirela Vaida revine la Acces Direct. Cum asa? Ei bine, recent, Simona Gherghe a anuntat ca nu se mai intoarce. Tocmai de aceea, reprezentantii postului au trebuit sa gaseasca rapid o inlocuitoare, ca doar mai e putin si incepe sezonul de toamna. Si-au dat seama ca ar fi greu sa aduca pe cineva care nu a mai fost in aceasta postura. S-ar acomoda greu si ar trece niste timp bun pana ar reusi eventual sa treaca prin sticla, la telespectatori. Asa ca solutia ideala era, bineinteles, sa readuca pe cineva care a mai fost la emisiunea Acces Direct sa o inlocuiasca pe Simona Gherghe, ce a decis sa renunte la Acces Direct.

elefant.ro

Alegerile erau cateva, pentru ca de-a lungul timpului, Simona Gherghe a mai lipsit. Si, evident, cineva a trebuit sa ii tina locul. Uneori, n-a fost vorba decat de cateva zile, atunci cand persoane precum Mara Banica sau Dan Capatos au ajutat-o cu placere si au prezentat ei Acces Direct. Insa in alte dati, a fost nevoie de un inlocuitor permanent pe o perioada de cateva luni. In aceste cazuri, patronii Antena 1 au apelat la Paula Chirila sau Cristina Cioran.

Insa, s-au gandit ca cea mai mare experienta in domeniu ar avea-o Mirela Vaida, cea care a prezentat popularul show matrimonial Mireasa pentru fiul meu. Asadar, doamnelor, domnisoarelor si domnilor Mirela Vaida revine la Antena 1. Ea va prezenta Acces direct, de luni pana vineri, incepand cu ora 17 pana la ora 19. Va bucurati?

Pe Mirela Vaida o puteti gasi pe profilul ei de Instagram. Iar pe noi, pe Facebook.

2 thoughts on “Mirela Vaida revine la Antena 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *