Mireasa pentru Fiul Meu revine la Antena 1
ACTUALITATE TV VEDETE

Mireasa pentru Fiul Meu revine la Antena 1. Cine e prezentatoare?

evomag.ro

notino.ro

Mireasa pentru Fiul Meu revine la Antena 1. Show-ul matrimonial care a doborat recorduri de audienta si a reprezentat stalpul de rezistenta pentru numeroase cupluri se intoarce pe micile ecrane. Informatia a aparut astazi in presa din Romania si s-a propagat rapid. E si normal, avand in vedere cat de iubit a fost si inca este acest format de televiziune. Haideti sa aflam mai multe detalii, in cele ce urmreaza.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Mireasa pentru Fiul Meu revine la Antena 1

Mireasa pentru Fiul Meu revine la Antena 1
Mireasa pentru Fiul Meu revine la Antena 1

Conform PaginaDeMedia, unul dintre cele mai iubite show-uri matrimoniale din tara noastra se intoarce. Si nu doar atat. Deja a inceput casting-ul pentru noii concurenti care spera sa isi gaseasca iubirea vietii in Casa Dragostei. Haideti sa vedem in ce locuri din tara va puteti duce pentru a fi selectati.

Se pare ca primele orase in care se face selectia sunt Constanta si Craiova. Cei dornici sa participe, au sansa pe data de 24 noiembrie. Dupa aceea, la o zi distanta, cei din Timisoara si Galati isi pot incerca si ei norocul. Urmatoarea zi, pe 26 noiembrie, la Iasi, dar si la Cluj Napoca, continua castingul pentru Mireasa pentru Fiul Meu.

elefant.ro

Sibiul intra si el pe lista oraselor unde va puteti inscrie, pe data de 27 noiembrie. Dupa aceste date, echipa ia o pauza de la casting. Apoi, incepand cu 6 decembrie, in Bucuresti, se reia selectia. Pana pe 8 decembrie, toti cei care vor sa-si gaseasca marea dragoste, vor avea ocazia sa vina in capitala Romaniei.

Mireasa pentru Fiul Meu de pe Antena 1 isi schimba numele

Dupa pauza de 3 ani, show-ul se intoarce cu anumite schimbari in fata telespectatorilor. Prima schimbare pe care o putem observa e scurtarea numelui emisiunii. Aceasta nu se va mai numi ”Mireasa pentru Fiul Meu”, ci simplu: ”Mireasa”.

Nu e de mirat, avand in vedere ca si cand avea numele mai lung toata lumea folosea aceasta abreviere. ”Te-ai uitat azi la Mireasa?” sau ”Ai vazut ce au mai facut concurentii de la Mireasa?” erau intrebarile puse de fani. Putini erau cei care ofloseau numele intreg

Mirela Vaida, din nou prezentatoare la Mireasa?

Deja au inceput speculatiile referitoare la identitatea viitoarei prezentatoare. Toti vor sa stie cine va fi cea care zi de zi, de luni pana vineri, va intra in casele lor. Toti cei care au urmarit si in trecut emisiunea, stiu deja pe cine vor in postura de prezentatoare: pe Mirela Vaida. Insa, e posibil sa fie o problema.

Dupa cum v-am anuntat la sfarsitul verii acesteia, Mirela Vaida a revenit deja la Antena 1, ca prezentatoare Acces Direct, in locul Simonei Gherghe. In prezent, ea modereaza emisiunea zilnica, ce incepe la ora 17. Asadar, sansele ca Mirela sa renunte la Acces Direct si sa vina la Mireasa din nou sunt destul de mici.

Sunt voci care spun totusi ca Mirela Vaida ar urma sa prezinte si show-ul matrimonial Mireasa si Acces Direct. Practic, ar urma ca vedeta Antena 1 sa vina pe micile ecrane de dimineata si pana la inceputul amiezii, pentru episoadele din Mireasa, urmand sa aiba o scurta pauza. Apoi, de la ora 17, ar urma sa o vedem la Acces Direct. Sigur, fanii acesteia s-ar bucura nespus sa o vada si mai mult pe indragita prezentatoare. Din pacate, e posibil sa nu se intample acest lucru, pentru ca ar fi un volum prea mare de munca.

Gabriela Cristea revine la Mireasa?

O alta speculatie ar fi aceea ca Gabriela Cristea ar deveni prezentatoarea de la Mireasa. Dupa cum bine stim, ea a fost prima prezentatoare a show-ului matrimonial, atunci cand acesta se difuza pe Kanal D si se numea altfel: ”Nora pentru Mama”.

In prezent, Gabriela Cristea se afla in trustul Intact, insa la un alt post de televiziune. Pe Antena Stars, o putem vedea in fiecare zi, prezentand emisiunea ”Like a Star”. Poate, dupa ce se va termina aceasta emisiunea, Gabriela Cristea va deveni libera de contract si se va muta la Antena 1, prezentand Mireasa.

Mireasa pentru Fiul Meu revine la Antena 1. De cand?

Bun, daca am vorbit pana acum de identitatea viitoarei prezentatoare, trebuie sa va spunem si cand incepe Mireasa pe Antena 1. Din pacate, la momentul scrierii acestui articol, nu s-a aflat inca data premierei. Insa, avand in vedere faptul ca sesiunea de casting se termina abia la inceputul lunii decembrie, e posibil sa nu vedem emisiunea matrimoniala Mireasa pe micile ecrane in acest an.

Noi o sa incercam sa aflam si va vom anunta intr-un nou articol. Speram sa va bucurati ca Mireasa pentru Fiul Meu revine la Antena 1. Pana atunci, spuneti-ne in sectiunea de comentarii pe cine ati prefera in postura de prezentatoare la Mireasa: pe Mirela Vaida sau pe Gabriela Cristea?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *