TV

Simona Gherghe nu va mai prezenta Acces Direct, ci o noua emisiune

evomag.ro

notino.ro

Stire de ultima ora despre piata de televiziune din Romania.  Se pare ca una dintre cele mai iubite emisiuni de la TV se va schimba total. Prezentatoarea acestei emisiuni a decis sa nu mai ocupe acest post. E vorba de nimeni alta decat Simona Gherghe de la Acces Direct.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Noul sezon Acces direct nu o va mai avea ca prezentatoare pe Simona Gherghe

In aceste zile se semneaza noile contracte pentru sezoanul de toamna de pe piata TV. Unii dintre cei mai indragiti prezentatori isi prelungesc contractul, acceptand inca un sezon. In acelasi timp, noi persoane semneaza bucuroase contracte pentru a veni la carma unor noi emisiuni.

In toata aceasta agitatie, exista cateva persoane publice cu emisiuni de la care nu ne-am fi asteptat vreodata sa spuna nu unui nou sezon. O avem pe Teo cu emisiunea ei Teo Show de pe Kanal D, o avem pe Andreea Mantea cu Puterea Dragostei. Una peste alta, e vorba despre emisiuni puternice, care reprezinta un loc de munca bine platit si stabil. Dar iata ca nu toti gandesc la fel. Una dintre persoanele de la care chiar nu ne-am fi asteptat sa refuze contractul este Simona Gherghe, prezentatoarea Acces Direct de pe Antena 1.

elefant.ro

Vreme de ani de zile, doamna Gherghe a fost imaginea emisiunii de dupa amiaza la care se uita sute de mii sau chiar milioane de telespectatori romani in fiecare zi. Singurele dati in care aceasta a lipsit de la carma emisiunii a fost atunci cand a fost insarcinata. In rest, 5 zile pe saptamana, ea a fost prezenta la Acces Direct.

Simona Gherghe a anuntat pe Facebook ca misiunea ei la Acces Direct s-a incheiat

Pe data de 13 august, Simona Gherghe a tinut sa se afle de la ea ca, de acum incolo, nu va mai avea legatura cu emisiunea Acces Direct. Si-a pus sufletul intr-o postare lunga, unde a explicat aceasta decizie greu de suportat pentru toti fanii ei. Puteti citi postarea integrala pe pagina ei de Facebook.

Ea a spus ca misiunea ei la Acces Direct s-a incheiat. Postura de mama a facut-o sa vrea sa fie sincera si asumata. Sa fie ea cea care anunta ce e de anuntat, nu altcineva.

Prezentatoarea va avea o noua emisiune la Antena 1

In orice caz, fanii talentatei prezentatoare pot sta linistiti. Faptul ca ea se desparte de Acces Direct, nu inseamna ca nu va mai aparea la TV. Simona a tinut sa le promita tuturor celor care o urmaresc ca va reveni curand pe micile ecrane. Unde? Pai, tot la Antens 1, in cadrul unei noi emisiuni.

Asa ca, una peste alta, nu e asa tragedie. Nu e ca si cand nu o vom mai vedea pe TV pe frumoasa noastra blonda. Singurul lucru care se schimba e cel mai probabil ora la care o vom vedea. Nu se stie inca nici frecventa, dar nici orele la care va fi difuzata noua emisiune a Simonei Gherghe. Nu se stie inca nici cand va incepe, insa cu totii ne asteptam sa o revedem in aceasta toamna.

3 thoughts on “Simona Gherghe nu va mai prezenta Acces Direct, ci o noua emisiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *