TV

Teo si Bursucu revin la Kanal D din 26 august

evomag.ro

notino.ro

E vremea in care, fie ca vrem, fie ca nu, vacanta de vara si implicit concediul se termina. Asa se intampla si pentru vedetele de la TV, care sunt nevoite sa se intoarca pe micile ecrane. Unii se intorc la emisiuni, altii parasesc emisiunile pe care le-au prezentat. Ei bine, Teo si Bursucu revin in aceeasi formula care i-a consacrat. Prilej de bucurie atat pentru ei, cat si pentru telespectatorii care ii asteapta cu sufletul la gura.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Teo Show se intoarce la Kanal D din 26 august

Parca nici bine nu ne-am despartit de ei ca iata-i revenind. Pe 26 iulie se termina un sezon de Teo Show, iar Teo Trandafir, impreuna cu Adrian Cristea sau Bursucu isi luau la revedere de la telespectatori.

In curand, mai exact peste 10 zile, cuplul de prezentatori va reveni in casele noastre in fiecare zi, de la ora 15:00, dupa cum am aflat de pe Pagina de Media. Timp de 2 ore, de luni si pana vineri, ne vom bucura de toate giumbuslucurile celor 2. Se anunta noutati de tot soiul in acest nou sezon, insa se asteapta data de 26 august pentru a se face toate publice, va dati seama. Altfel s-ar strica toata surpriza.

elefant.ro

Teo si Bursucu, nerabdatori sa revina

Cei 2 marturisesc ca le-a prins foarte bine vacanta, deoarece aveau nevoie sa-si reimprospateze puterile. Doar ca…la scurt timp de la intrarea in vacanta, si-au dat seama ca le lipseste ceva: publicul. Si uite asa se face ca amandoi asteapta nerabdatori intalnirea cu telespectatorii. Noi, impreuna cu Teo si Bursucu, vom sta nerbadatori pana pe 26 august cand, pe Kanal D va incepe un nou sezon al emisiunii Teo Show. Intre timp, ne mai bucuram de ultimele zile din vara 2019. Poate pe la piscina, poate pe la mare, ideea e sa ne relaxam si sa ne pregatim de inceperea unui nou sezon de toamna, nu-i asa?

 

4 thoughts on “Teo si Bursucu revin la Kanal D din 26 august

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *