Serban Pavlu Vlad
ACTUALITATE TV VEDETE

Serban Pavlu intra in scena in serialul VLAD de pe PROTV!

evomag.ro

notino.ro

Serban Pavlu intra in scena in serialul VLAD de pe PROTV! Unul dintre cei mai apreciati actori romani din ultimii ani se alatura super productiei. In acest articol vom vorbi despre rolul pe care il va interpreta, dar si despre pericolul pe care il implica acceptarea acestui rol pentru fanii serialului romanesc Umbre.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Serban Pavlu devine Cazimir in serialul Vlad de pe PROTV

Serban Pavlu Vlad
Serban Pavlu Vlad

In ultimii ani, actorul Serban Pavlu si-a schimbat radical imaginea. De la rolurile in sketch-urile de pe Antena 1 din emisiuni precum ”In Puii Mei” a lui Mihai Bendeac, el a trecut la interpretari ale unor personaje mult mai serioase. A acceptat rolul taximetristului Relu din serialul Umbre de pe HBO. Si in industrie, a inceput sa devina din ce in ce mai popular pentru astfel de roluri. Asadar, nu e de mirare faptul ca producatorii VLAD l-au ales sa interpreteze un personaj periculos in serialul difuzat pe PROTV.

Cazimir este personajul ce va tulbura vietile personajelor noastre preferate din Vlad. Cu o personalitate puternica si fara timp de pierdut cu lucruri marunte, Cazimir se va asigura ca nimeni nu-i va sta in cale in planul sau. Insa, care e acest plan? Greu de spus. Va trebui sa ne uitam in continuare la serial, pentru a ne putea da seama.

elefant.ro

Serban Pavlu renunta la rolul lui Relu din Umbre?

Participarea lui Serban Pavlu in serialul de pe PROTV reprezinta o surpriza, fara doar si poate. Nimeni nu se astepta sa-l vada pe actor si in alt rol in afara de cel al lui Relu din Umbre. Aici ne referim la rolurile de pe micul ecran.

Dat fiind faptul ca ”Umbre” e inca in derulare si sezonul 3 se lanseaza pe 20 noimebrie, ne intrebam putin nelinistit ce ar putea sa insemne rolul din VLAD pentru Umbre. Sa fi stabilit producatorii HBO ca Umbre Sezonul 3 va fi ultimul al super productiei romanesti? Si de aceea Serban Pavlu a decis sa se alature distributiei din Vlad?

Nu stim sigur, insa sansele sunt mari. Sigur, sunt doar supozitii. E posibil ca actorul sa poata face rolurile in paralel. Stim prea bine ca Umbre nu are sezoane de 2 ori pe an. Bine…daca e sa fim sinceri, nu exista nici macar 1 sezon garantat pe an. Insa, calitatea e de fiecare data buna, asadar, nu ne plangem. Iar Vlad a ajuns deja la sezonul 2 in sub 1 an de la lansarea initiala. Asadar, daca va fi sa se faca si Umbre Sezonul 4, atunci Serban Pavlu ar trebui sa fie mai des pe platourile de filmare de la Vlad. Si abia apoi, la HBO, pentru filmarile noilor aventuri ale taximetristului Relu.

Pe Serban Pavlu il puteti gasi si pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *