ACTUALITATE TV

Ernest porneste din nou In cautarea adevarului din 26 august

evomag.ro

notino.ro

Usor usor, emisiunile noastre preferate revin in grila posturilor de televiziune. Vacanta a fost buna, dar, de-a cum gata, e nevoie si de niste continut la care sa ne uitam, nu-i asa? La Kanal D, startul noului sezon de toamna se va da pe 26 august, atunci cand multe din emisiunile preferate ale postului turcesc vor reveni din vacanta de vara. Tot atunci, Ernest va incepe un nou sezon de ”In cautarea adevarului”. Tot in aceeasi zi revine si Teo Show.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Ernest cauta adevarul 5 zile pe saptamana

Ca si in sezonul trecut, Ernest va fi prezent pe Kanal D de luni pana vineri, incepand cu ora 13:00. Timp de 2 ore, pana la ora 15:00, telespectatorii vor putea vedea noi cazuri desprinse din viata. Persoane care sunt gata sa faca tot ce e nevoie pentru a-si vedea interesul. Vom vedea cum nimic nu mai conteaza, atunci cand la mijloc sunt banii si puterea. Nu conteaza daca cel sau cea pe care trebuie sa o ataci e o persoana draga.

Vom fi martorii destramarii unor relatii, inselatului, dezbinarii, dar si altor lucruri pe care le veti vedea pe parcurs. Nu va spune mai multe. Trebuie doar sa folositi telecomanda si sa ajungeti pe Kanal D.

elefant.ro

In cautarea adevarului sezonul 2, de luni pana vineri de la ora 13:00

Sezonul 2 din ”In cautarea adevarului” se va vedea de luni pana vineri, timp de 2 ore. De la ora 13:00, vom cunoaste noile personaje, iar la ora 15:00 vom vedea deznodamantul episodului fictiv. Da, in cazul in care unii dintre  dumneavoastra nu aveati idee, episoadele din emisiune sunt fictive. Persoanele care apar in fiecare episod sunt, de fapt, personaje jucate fie de actori profesionisti, fie de persoane simple. Scopul emisiunii este unul educativ.

Sunteti nerabdatori pentru sezonul 2 din In cautarea adevarului? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii. Si nu uitati ca ne puteti gasi si pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *