Lora concediata de la Vorbeste Lumea
ACTUALITATE TV

Lora concediata de la Vorbeste Lumea de pe PRO TV

ejolie.ro

notino.ro

Noile sezoane ale emisiunilor noastre preferate sunt in pregatire in aceste zile. Vor aparea noi fete, noi formate, unii se vor intoarce, iar unele dintre personajele cu care ne-am obisnui vor pleca. Una dintre persoanele pe care nu le vom mai vedea unde ne-am obisnuit este Lora. Cantareata nu va mai fi prezentatoare la PROTV. Altfel spus, Lora concediata de la Vorbeste Lumea? Se pare ca da. Vom vorbi mai pe larg despre acest subiect in cele ce urmeaza. Acestea fiind zice, haideti sa vedem.

parfumuri-tester.com

Lora a inlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbeste Lumea

Atunci cand Adela Popescu a anuntat ca este insarcinata, reprezentstii postului au inceput sa caute inlocuitoare pentru blonda. Nu puteau sa anuleze emisiunea Vorbeste Lumea, asa ca trebuiau sa gaseasca o noua prezenta feminina. Nu le-a luat mult si au gasit o alta blonda: pe Lora. Usor usor, cantareata a inceput sa prinda la public, ajungand la inimile tuturor celor ce urmareau emisiunea.

Adela Popescu a nascut intre timp

Timpul a trecut si Adela Popescu a nascut. Apoi, s-a relaxat putin. Iar din toamna, e pregatita sa revina la carma emisiunii Vorbeste Lumea, alaturi de Gabriel Coveseanu. Cove o va intampina pe blonda cum stie el mai bine. Vor avea noi subiecte si noi invitati pentru telespectatori.

Lora concediata de la Vorbeste Lumea

Evident, Lora stia de la bun inceput ca postul ei de prezentatoare la Vorbeste Lumea nu e decat temporar. Dar, chiar si asa, a facut fata cu brio si si-a atras simpatia publicului. Tocmai de aceea, sunt multi care de cand au auzit ca ea pleaca, s-au intristat. Toata lumea o vrea pe Lora din nou pe sticla, deoarece se pare ca i se potriveste. Trece de sticla, cum se spune in bransa.  E Lora concediata de la Vorbestea Lumea de pe PRO TV? Da, dar asta nu inseamna ca nu putem s-o mai vedem pe sticla.

Asa ca, cine stie? Poate reprezentatii ProTv au fost atenti la acest aspect si ii pregatesc o surpriza Lorei. Poate o noua emisiune pe care s-o prezinte? Sau poate o noua emisiune la care sa fie in juriu? Poate va veni in locul lui Florin Calinescu pe post de jurata l Romanii au talent. Ramane de vazut. Si daca nu revine la TV, fanii o vor putea vedea zi de zi pe Instagram, dar si in videoclipuri.

 

 

One thought on “Lora concediata de la Vorbeste Lumea de pe PRO TV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *