ACTUALITATE SANATATE

Apa din comert e toxica? Iata DOVADA!

evomag.ro

notino.ro

Apa din comert e toxica? Astazi veti vedea cum nu intotdeauna apa din comert e ceea ce pare. Trebuie sa cititi tot articolul pentru a intelege.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Zi de zi bem apa. E un lucru absolut normal. Fara apa nu putem functiona. Oamenii sunt facuti din apa. Toate acestea sunt lucruri pe care le stiti deja. Le-am spus doar pentru a face introducerea. Pentru ca ce urmeaza sa vedeti, intrece orice masura.

Stiti apa din comert, nu? Se vine la sticle de 0.50l, 1l, 2l, dar si la bidoane. Noi cumparam apa, desi ea ar trebui sa fie gratuita. Platim luna de luna factura la apa, insa tot suntem nevoiti sa ne cumparam apa de baut pentru ca, ghiciti ce, apa de la robinet nu prea e buna de baut. Incepe din ce in ce mai multa lume sa spuna acest lucru.

elefant.ro

Dam bani pe apa plina de toxine?

Apa din comert

Zi de zi dam cel putin cativa lei pe o sticla de apa, in drum spre locul de munca sau unde mai avem treaba. Si ne gandim ca hai, dam un ban, dar macar stim ca e apa buna, nu altceva. Ei bine, sa fie oare asa? La prima vedere, apa din sticlele aflate la vanzare e…transparenta, evident. Insa, in video-ul pe care-l veti vedea in continuare, veti putea observa cum apa noastra cea de toate zilele e…colorata. E si galbena si verde si tot asa.

 

 

Ce se intampla cand testam apa din comert cu un aparat de de electroliza?

Pe un canal de YouTube intitulat Fara Curent, posesorul a incarcat un video care ne da de banuit. El spune ca s-a gandit sa testeze toate apele din comert cu ajutorul unui aparat special. Pe scurt, acest aparat arata adevarata compozitie a apei, dupa ce dispar alte elemente care o fac transparenta.

Se pare ca niciuna din apele pe care le vedem la raft nu e in totalitate curata. In acelasi timp, exista unele care arata groaznic, iar altele care sunt doar putin diferite fata de starea initiala. Va lasam si pe dumneavoastra video-ul mai jos. Urmariti-l si spuneti-ne ce parere aveti. Apa din comert e toxica sau nu?Si distribuiti acest articol, daca vreti sa afle si altii.

Sursa: Fara Curent

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *