ora de iarna 2019
ACTUALITATE

ORA DE IARNA 2019: Cand dam ceasurile inapoi?

evomag.ro

notino.ro

ORA DE IARNA 2019: Cand dam ceasurile inapoi? Zilele acestea, una dintre intrebarile de actualitate ale romanilor e cea legata de trecerea la ora de iarna. Pentru multi, ziua schimbarii e mult asteptata, insa altii se gandesc cu groaza la schimbarea pe care vor trebui sa o faca, fie ca vor, fie ca nu. In acest articol va vom spune cand se trece la ora de iarna in 2019, dar si ce inseamna acest lucru, pentru aceia dintre dumneavoastra care nu isi aduc aminte. Daca il considerati util, puteti sa distribuiti articolul acesta, pentru a afla si prietenii ca trebuie sa umble la ceasuri. Acestea fiind spuse, haideti sa incepem.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

ORA DE IARNA 2019: Cand dam ceasurile inapoi?

ora de iarna 2019
ora de iarna 2019

Fie ca vrem, fie ca nu vrem, sfarsitul lunii octombrie aduce si traditia schimbarii orei. Altfel spus, populatia va trebui sa treaca si sa se adapteze la o noua ora. Din fericire insa, de data aceasta este vorba despre mai mult somn, deoarece cu totii ne vom putea bucura de 1 ora in plus de somn.

Sigur, pentru multi, e o binecuvantare aceasta ora aditionala de somn, insa pentru altii nu. De ce? Ei bine, schimbarea rutinei afecteaza organismul uman. Doctorii avertizeaza ca in aceasta perioada se pot declansa diverse tulburari cum ar fi depresia, anxietatea sau astenia de toamna. Nu va ingrijorati insa, caci aceste simptome dispar in cateva zile, daca sunteti activi.

elefant.ro

Si acum, trecand la intrebarea din titlu, ora de iarna in 2019 se da inapoi chiar in aceasta noapte. Da, in noaptea dintre 26 octombrie 2019 spre 27 octombrie 2019, romanii vor fi nevoiti sa umble la ceasuri. Pentru a folosi un exemplu general, ora 4 va deveni ora 3.

Aveti grija la telefoane!

Desi cele mai multe telefoane din ziua de azi trec automat la ora de iarna, e totusi indicat sa fiti atenti. Nu de alta, dar daca ora ramane neschimbata, programul dumneavoastra va putea fi dat peste cap, deoarece veti fi cu o ora inapoi. Asadar, mai bine sa va asigurati din timp ca si telefonul e setat pe noua ora, pentru a nu avea diverse neplaceri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *