ACTUALITATE

S-A SINUCIS! GHEORGHE DINCA, AFECTAT?

evomag.ro

notino.ro

Cazul de la Caracal e subiectul momentului in Romania. Toata lumea vrea sa afle ce s-a intamplat cu Alexandra Macesanu, dar si cu Luiza Melencu. Saracele fete au intrat in contact cu Gheorghe Dinca, un presupus criminal cu sange rece din Caracal. Zilele acestea, ancheta de la Caracal a primit un nou soc despre care vom vorbi in acest articol de pe site-ul stiriserioase.info.

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

S-a sinucis! Gheorghe Dinca, afectat?

Gheorghe Dinca Caracal

Intr-o emisiune de pe postul de televiziune Romania TV, fiica lui Gheorghe Dinca a raspuns la mai multe intrebari referitoare la trecutul familiei. Jurnalistii RTV au intrebat-o cum era Gheorghe Dinca in postura de tata, daca era agresiv sau nu, precum si multe altele. Totul, pentru ca telespectatorii sa-si poata face o parere mai buna despre profilul psihologic al presupusului criminal.

La un moment dat, a venit vorba si de bunicii fiicei lui Dinca. Ezitant, fata lui Dinca a raspuns si la aceste intrebari. Usor usor, jurnalistii au ajuns si intr-o sfera putin mai delicata legata de bunicii ei. Femeia a marturisit ca bunicul ei, adica tatal lui Dinca ca s-a sinucis. Stupefiati de aceasta noua informatie din cazul Caracal, cei din platou au tinut sa o intrebe inca ceva pe femeie. Ei au fost interesati daca bunicul fetei s-a sinucis in acea casa a groazei din Caracal, despre care vorbeste toata Romania.

elefant.ro

Raspunsul a fost afirmativ. Se pare ca tatal lui Gheorghe Dinca s-a sinucis in caza groazei din Caracal. Acest raspuns nu poate decat sa aduca noi intrebari.

Sinuciderea tatalui sa-i fi afectat psihicul criminalului din Caracal?

Stam si ne intrebam daca nu cumva necazurile avute cu tatal lui l-au facut pe Dinca ceea ce e astazi: un presupus criminal. Poate ca socul avut la acea varsta in urma actiunii tatalui sau i-au dereglat capacitatile mentale. Totul, ducand in 2019 la 2 posibile crime, victime fiind Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Dumneavoastra ce parere aveti? Spuneti-ne in sectiunea de comentarii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *